Legénybúcsú Ötletek

Az utóbbi időben sok ismerős fejét kötötték be, a halmozódó tapasztalattal egyre jobb legénybúcsúk készülnek. Hogy a következők még jobbak legyenek, és a Ti legénybúcsúitok profi szintről induljanak, itt most megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat és ötleteinket!

Friss topikok

2009.01.30. 09:40 TéBoy

A legénybúcsú vajon mi?

Címkék: játék erotikus ötletek manapság eredete sztriptíz szexuális legénybúcsú

Mit is jelent ez pontosan? Tekintsünk vissza egy pár mondat erejéig a múltba, honnan is ered ez a szokás? Aztán nézzük meg, hogy mivé alakult át manapság...

 

A legénybúcsú Európán belül Angliából terjedt el, ahol magát az eseményt Stag Night-nak nevezik. A legénybúcsút annak idején a vőlegény apjának a házában tartották (nem diszkóban vagy sörözőben. Ilyen alkalmakkor a házasulandó pár családjának férfi tagjai gyűltek egybe és alaposan megvizsgálták, hogy a leendő férj tisztában van-e házassági kötelességeivel ;-)! Mindenki a legszebb ruhájában öltözve jelent meg és általában a családfők beszédeit hallgatták meg az egybegyűltek.

 

 

Manapság a legénybúcsú teljesen másképp néz ki: Magát az eseményt a vőlegény tanúja szervezi meg, az úgynevezett „Best man“ (Angliában) méghozzá a vőlegény kedvenc sörözőjében vagy diszkójában! A vőlegény minden barátja, illetve családjának férfi tagjai is jelen vannak (Angliában a vőlegény apja és apósa is ott szokott lenni – szerencse, hogy ezt nem vettük át). A bulizás ilyenkor szigorúan kötelező és éjfélkor nagyon sokszor felbukkan egy sztriptíz táncosnő, vagy a vőlegénynek egy szexuális/erotikus tartamú játékban vagy rejtvényben kell részt vennie.

 

Nektek mi a tapasztalatotok?

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legenybucsu.blog.hu/api/trackback/id/tr81911809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaferi 2009.02.02. 10:29:41

Nekem nem volt ott se apám, se apósom (szerencsére). Ahogy olvastam a bejegyzést, az jutott eszembe, hogy tényleg sokat változott a legénybúcsú! De szerintem jó manapság úgy, ahogy van!

Láfi1 2009.02.04. 13:19:27

Én nem így tudtam az eredtét a legénybúcsúnak! Úgy tudtam, hogy a görögöktől származik, nem az angoloktól!?
A cikk írója kicsit utána nézhetne, hogy mit ír le, mielőtt leírja!

Shows · http://showgirls.hu 2010.01.29. 19:08:53

Valentin nap a szerelmeseké, lepd meg szerelmedet egy vad,erotikus
sztriptízzel, és maradandó emlék marad a VALENTIN NAP mindkettőtök számára!Ne hagyd ki!
Rendelj tőlünk egy cuki chippendale srácot,vagy egy sexys csajszit!
www.showgirls.hu, www.chippendaleboys.hu - 0036203627701

nagygabor900 2012.09.14. 11:23:02

Pont abban a korban vagyok, hogy az összes régi barátom mostanában nősül(t) volt, hogy 1 hónapban 2 legénybúcsúra is meghívtak.
Egyiken sem volt anyós após, csak az esküvőn! Volt egy egyszerűbb legénybúcsú lakáson ahova táncoslányt híhvtunk, de nagyon gyenge volt, és volt 3 legénybúcsú ami kifejezetten egy budai éjszakai bárban lett megtarva.
Ezek jók bulik voltak legenybucsu.info mind itt tartottuk őket! Temészetesen csak szűkebb baráti társaság volt itt, a többieket meg meghívtuk az esküvőre...
süti beállítások módosítása