Legénybúcsú Ötletek

Az utóbbi időben sok ismerős fejét kötötték be, a halmozódó tapasztalattal egyre jobb legénybúcsúk készülnek. Hogy a következők még jobbak legyenek, és a Ti legénybúcsúitok profi szintről induljanak, itt most megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat és ötleteinket!

Friss topikok

2009.02.04. 09:12 TéBoy

Legénybúcsú szívatás

Címkék: játék szívatás ivás legénybúcsú

Most az egyik barátom írását osztom meg veletek:

Nekem a Balatonnál volt a legénybúcsúm, mivel nagyon szeretem a Balatont. Az összes barátom, haverom eljött, mind ott voltak. Ez nagyon jól esett! De mivel ilyen nagy létszámmal voltak, jöttek is a jobbnál-jobb ötletek, hogy mivel tudnának megszívatni. Most megosztok veletek egy játékot, hogy mással is ki tudjatok ‚tolni’! ;-)

 

Ime az egyik feladat:  ‚Sörös üveg teke’ a játék neve. Kellenek hozzá sörösüvegek, illetve egy labda. Nagyon egyszerű a játék. A játékban három embernek kell részt vennie. Ezáltal hamar nagyon jó hangulat alakul ki és a legény sem érzi azt, hogy csak ő szív. A résztvevők szemét be kell kötni. A söröüvegeket pár méternyire tőlük felállítani. Mindenkinek három próbálkozása van, hogy minél több sörös üveget eldöntsön. Egy kör után kiértékelés, majd a legjobban teljesítő ember iszik egy felest. Ezzel meg is van az esélykiegyenlítés!

 

A szívatás része az volt, hogy mivel én az elején elég rosszul teljesítettem és így nem sokat ittam, amikor rám került a sor, akkor csak nekem és csak akkor összekevertek mindenféle löttyből valami itókát és azt kellett meginnom. Nem kell mondanom, hogy ez a teljesítményemen egyáltalán nem javított! És azt sem akarom megemlíteni, hogy másnap milyen színűt hánytam, de érdekes volt.

 

Mindenesetre nagyon jól sikerült a legénybúcsúm! Köszi mindenkinek!

 

Laci

 

Osszátok meg ti is tapasztalataitokat, hogy minél jobb és maradandóbb élményt tudjunk szerezni a jövőben házasulni szándékozó barátainknak!

 

8 komment

2009.02.02. 09:38 TéBoy

Legénybúcsú Ötletek – Játékok

Címkék: játékok legénybúcsú öltetek

A toalettparty

A legényt ki kell kötözni a férfi WC-ben egy bilincs segítségével. Az arra jövő embereket kell a legénynek arról meggyőznie, hogy a kint várakozó barátoknak pénzt adva szabadítsa őt ki.

 

A csókszörny

Ehhez kell egy ajakrúzs: Ismeretlek lányokat kell megkérni, hogy a legényt csókolják meg a karján, vagy egyéb más helyeken.

 

Az árverezés

Egy üveg pezsgőt kell elárverezni. Az kapja meg az üveg pezsgőt, aki a legényt a leghosszabb ideig csókolja meg.

 

A jazzgitáros

A legény a gyalogos zónában állva énekel és gitározik. A járókelők pénz ellenében kérhetnek egy dalt. A baráti kör kórusként aktívan támogathatja az éneklőt.

 

Mosási útmutató

A legénynek mosási útmutatókat (márkajelzéseket, címkéket, stb.) kell kivágnia lányok bugyijából. Minden ilyen kivágott darabért kap egy előre megbeszélt pénzbeli jutalmat a baráti kör tagajaitól.

 

A seftes

A legénynek különböző termékeket (pl. tampon, kondom, stb.) kell idegeneknek eladnia.

 

6 komment

2009.02.01. 11:23 TéBoy

Legénybúcsú Ötletek – Feladatok

Címkék: ötletek feladatok legénybúcsú szívatások

1. Feladat: Sminkeltesd ki magad két nővel.

1. Tanulság: Nézz a tükörbe, NEM kell mindent megtenned azért, hogy mindenkinek elnyerd a tetszését!

 

2. Feladat: Szerezz autogramot 2 nőtől a hátsódra.

2. Tanulság: Légy biztos abban, hogy másnak nincs helye a szívedben!

 

3. Feladat: Szerezz 2 olyan melltartót, amit az imént még hordtak.

3. Tanulság: Nézd meg őket, NEM minden a kinézeten múlik!

 

4. Feladat: Vigyél át egy lányt a zebrán.

4. Tanulság: Légy erős az életben és harcolj meg a sikerért. Mindenért áldozatot kell hozni, de nem marad el a jutalom sem.

 

 

 

5. Feladat: Kérj 5 lánytól szájra puszit.

5. Tanulság: Éppen házasodni készülsz, légy biztos abban, hogy ennél több nem fér bele!

 

6. Feladat: Hivasd meg magad 3 különböző alkohol tartalmú innivalóra 3 különböző lánnyal.

6. Tanulság: Magától semmi nem oldódik meg, ha az ember beszélget, többet ér el.

 

 

7. Feladat: Gyűjts 20 jókívánságot a pólódra írva.

7. Tanulság: Mindig vannak olyanok, akik melletted állnak.

 

8. Feladat: Szerezz 2 pár zoknit, amiket még az imént viseltek.

8. Tanulság: Szagold meg őket. Más lányoknak is vannak hibái!

 

9. Feladat: Szúrj át két 0,33-as sört egy késsel.

9. Tanulság: Remélem tudod, mit adsz fel!

 

9 komment

2009.01.30. 09:40 TéBoy

A legénybúcsú vajon mi?

Címkék: játék erotikus ötletek manapság eredete sztriptíz szexuális legénybúcsú

Mit is jelent ez pontosan? Tekintsünk vissza egy pár mondat erejéig a múltba, honnan is ered ez a szokás? Aztán nézzük meg, hogy mivé alakult át manapság...

 

A legénybúcsú Európán belül Angliából terjedt el, ahol magát az eseményt Stag Night-nak nevezik. A legénybúcsút annak idején a vőlegény apjának a házában tartották (nem diszkóban vagy sörözőben. Ilyen alkalmakkor a házasulandó pár családjának férfi tagjai gyűltek egybe és alaposan megvizsgálták, hogy a leendő férj tisztában van-e házassági kötelességeivel ;-)! Mindenki a legszebb ruhájában öltözve jelent meg és általában a családfők beszédeit hallgatták meg az egybegyűltek.

 

 

Manapság a legénybúcsú teljesen másképp néz ki: Magát az eseményt a vőlegény tanúja szervezi meg, az úgynevezett „Best man“ (Angliában) méghozzá a vőlegény kedvenc sörözőjében vagy diszkójában! A vőlegény minden barátja, illetve családjának férfi tagjai is jelen vannak (Angliában a vőlegény apja és apósa is ott szokott lenni – szerencse, hogy ezt nem vettük át). A bulizás ilyenkor szigorúan kötelező és éjfélkor nagyon sokszor felbukkan egy sztriptíz táncosnő, vagy a vőlegénynek egy szexuális/erotikus tartamú játékban vagy rejtvényben kell részt vennie.

 

Nektek mi a tapasztalatotok?

 

4 komment