Legénybúcsú Ötletek

Az utóbbi időben sok ismerős fejét kötötték be, a halmozódó tapasztalattal egyre jobb legénybúcsúk készülnek. Hogy a következők még jobbak legyenek, és a Ti legénybúcsúitok profi szintről induljanak, itt most megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat és ötleteinket!

Friss topikok

2009.02.02. 09:38 TéBoy

Legénybúcsú Ötletek – Játékok

Címkék: játékok legénybúcsú öltetek

A toalettparty

A legényt ki kell kötözni a férfi WC-ben egy bilincs segítségével. Az arra jövő embereket kell a legénynek arról meggyőznie, hogy a kint várakozó barátoknak pénzt adva szabadítsa őt ki.

 

A csókszörny

Ehhez kell egy ajakrúzs: Ismeretlek lányokat kell megkérni, hogy a legényt csókolják meg a karján, vagy egyéb más helyeken.

 

Az árverezés

Egy üveg pezsgőt kell elárverezni. Az kapja meg az üveg pezsgőt, aki a legényt a leghosszabb ideig csókolja meg.

 

A jazzgitáros

A legény a gyalogos zónában állva énekel és gitározik. A járókelők pénz ellenében kérhetnek egy dalt. A baráti kör kórusként aktívan támogathatja az éneklőt.

 

Mosási útmutató

A legénynek mosási útmutatókat (márkajelzéseket, címkéket, stb.) kell kivágnia lányok bugyijából. Minden ilyen kivágott darabért kap egy előre megbeszélt pénzbeli jutalmat a baráti kör tagajaitól.

 

A seftes

A legénynek különböző termékeket (pl. tampon, kondom, stb.) kell idegeneknek eladnia.

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legenybucsu.blog.hu/api/trackback/id/tr98917632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaferi 2009.02.02. 10:25:43

Nekem nem igazán ilyen játékokat találtak ki a haverok (de ezek sem rosszak :-)) Mi jól bebasztunk és elmentünk egy kupiba. Több barátom is igénybe vette a lányok szolgáltatását, de én úgy gondoltam, hogy nem az esküvőm előtti napon kellene megcsalnom a mennyasszonyomat (akit nagyon szeretek).
Lehet, hogy ezzel más nem így van, de én már csak ilyen maradi vagyok :-)

Láfi1 2009.02.04. 13:24:42

Király feladatok! Ez az írás még nem volt fent pár napja, pedig ezt is tudtuk volna hasznosítani az egyik barátom legénybúcsúján. Lesz még ilyen, úgyhogy jól fog jönni.
Most az Old Man's-ben voltunk bulizni, kíváncsi vagyok, hogy mi lett volna, ha a budiba kikötözzük a havert, hogy kunyizzon pénzt a kiszabadítására. Szerintem marha nagy poén lett volna!
Ha lesz ilyen tapasztalat, megosztom veletek!

Shows · http://showgirls.hu 2010.03.22. 12:43:08

Pornósztárok, playmatek, modellek egy helyen.Változatos, látványos erotikus és
pornósztár show-t szeretnél szerelmednek? Meg akarod lepni barátodat egy különleges show-val? Ne is lépj tovább, klikkelj linkünkre és rendelj tőlünk! Nem bánod
meg és mindig emlékezni fogsz erre a fergeteges leszbi-, gyöngysor-, pezsgő-, vibrátor show-ra! www.showgirls.hu

Shows · http://showgirls.hu 2010.03.22. 12:46:42

Izmos, kigyúrt srácok igényes erotikus chippendale show-ja bulikra, leánybúcsúkraDISCO-ba, céges rendezvényekre egyaránt. www.chippendaleboys.hu - 06-20-362-7701

judynero-mediamenedzsere · http://www.hajcica-agency.com/judynero.php 2010.03.22. 12:48:12

Érdemes ide benéznie mindenkinek: www.judynero-menedzsment.blog.hu - NE HAGYJA KI FRISS HÍREK A SZÉP JUDY NERO-RÓL!Várjuk!

Shows · http://showgirls.hu 2010.03.22. 12:49:50

Ezt a blogot is tekintsd meg, megéri!!!
www.legeny-leanybucsu.blog.hu VÁRUNK szeretettel!!!!!!!!!!

szexmindenkinek 2021.01.04. 00:16:35

Nagyon jó írás, és kiváló ötletek. Ne felejtsétek el az elengedhetetlen kelléket, a guminőt:
www.vibratorok.hu/ferfikenyeztetok/guminok
süti beállítások módosítása